1. |
2019/09/07 |
Antioxidative Activity and Restoration Abiirity on Oxidative Damaged PC12 Cells of Yuzu (Citrus junos)(Asian Congress of Nutrition 2019) |
2. |
2017/10 |
The effects of oligopeptides from Japanese barley flour against PC12 cells growth and microtubule assembly(21th Internationnal Congress of Nutrition 2017) |
3. |
2017/05 |
日本産大麦由来ペプチドのPC12細胞増殖および微小管形成に及ぼす影響(第71回日本栄養・食糧学会大会) |
4. |
2016/05 |
リン脂質過酸化物により劣化した分化PC12細胞に及ぼす各種抗酸化剤の影響(第70回日本栄養・食糧学会大会) |
5. |
2015/05 |
The differences of nutrition components among various dessert banana cultivars(Asian Congress of Nutrition 2015) |
6. |
2014/08/29 |
各種抗酸化剤がリン脂質過酸化物により劣化した分化PC12細胞に及ぼす影響(第61回日本食品科学工学会大会) |
7. |
2013/09 |
The separation and purification of antihypertensive peptides from Japanese classified barley Flour(20th International Congress of Nutrition) |
8. |
2013/05 |
フォスファチジルコリン過酸化物により劣化した分化PC12細胞への各種抗酸化剤の効果(第67回日本栄養・食糧学会大会) |
9. |
2002/07 |
大麦分級粉からのアミノペプチダーゼの諸性質(第56回日本栄養・食糧学会大会) |
10. |
2002/03 |
. リン脂質過酸化物のPC12細胞への影響(日本農芸化学会2002年度大会) |
11. |
2002/03 |
大麦分級粉中アミノペプチダーゼの蛋白質およびペプチド分解性(日本農芸化学会2002年度大会) |
12. |
2001/08 |
Microtubule assembly promoting peptides from classified barley flour(17th International Congress of Nutrition) |
13. |
2001/08 |
Substrate specificity of aminopeptidase from Japanese classified barley flour(17th International Congress of Nutrition) |
14. |
2001/03 |
大麦分級粉からのアミノペプチダーゼの基質親和性(日本農芸化学会2001年度大会) |
15. |
1998/05 |
ラット小腸粘膜の脂質過酸化とマルターゼ活性の関連(第52回日本栄養・食糧学会大会) |
16. |
1998/05 |
高リン食投与がラット腎無細胞画分の性状におよぼす影響(第52回日本栄養・食糧学会大会) |
5件表示
|
全件表示(16件)
|