アオキ ユウジ   Yuji.AOKI
青木 雄次

  • 所属   松本大学大学院  健康科学研究科 健康科学専攻
  •    松本大学  人間健康学部 健康栄養学科
  • 職種   教授
言語種別 英語
発行・発表の年月 1992
形態種別 研究論文
査読 査読あり
標題 Protective effect of vitamin E supplementation on increased thermal stability of collagen in diabetic rats
執筆形態 共著
掲載誌名 Diabetologia
掲載区分国外
巻・号・頁 35,pp.913-916
総ページ数 4
著者・共著者 Y Aoki, Y Yanagisawa, K Yazaki, H Oguchi, K Kiyosawa, S Furuta
概要 Advanced glycation end-products could be affected by oxidative stress. Although no significant effect of vitamin E supplementation on collagen-linked fluorescence in tail tendon collagen of diabetic rats was detected, increased thermal stability of collagen was protected by vitamin E supplementation.

研究者情報へ戻る