ヨシカネ ユウ
YOSHIKANE Yu
吉金 優 所属 ノートルダム清心女子大学 人間生活学部 食品栄養学科 ノートルダム清心女子大学 産学連携センター 職種 准教授 |
|
発表年月日 | 2019/03 |
発表テーマ | Industry-academia-government collaboration project in Kochi, Japan: Application of the refined-deep-seawater for human health care |
会議名 | 20th International Congress on Nutrition & Health 2019 |
学会区分 | 国際学会 |
発表形式 | 口頭(一般) |
単独共同区分 | 共同 |
開催地名 | Stockholm, Sweden |
発表者・共同発表者 | Yuko Katayama, Takashi Nakayama, Kenji Nishio, Hirohisa Kawakita, Ryo Takagi, Yu Yoshikane, Keiro Higuchi, Satoshi Ishizuka, Kouichi Takenaka, Wataru Oboshi, Hiroaki Takeuchi |