ヨシカネ ユウ
YOSHIKANE Yu
吉金 優 所属 ノートルダム清心女子大学 人間生活学部 食品栄養学科 ノートルダム清心女子大学 産学連携センター 職種 准教授 |
|
発表年月日 | 2020/02 |
発表テーマ | Validation of the refined-deep-seawater for human health care by Kochi project based on Industry-academia-government platform in Japan |
会議名 | 31st World Congress on Nutrition & Food Sciences |
学会区分 | 国際学会 |
発表形式 | 口頭(一般) |
単独共同区分 | 共同 |
開催地名 | Auckland, Newzealand |
発表者・共同発表者 | Yuko Katayama, Kenji Nishio, Hirohisa Kawakita, Ryo Takagi, Yu Yoshikane, Satoshi Ishizuka, Koichi Takenaka, Wataru Oboshi, Ayami kaneko, Islam Md Jahirul, Hossain Md Shamim, Hiroaki Takeuchi |